Schoonheidsbehandelingen

ANBOS schoonheidsspecialiste Elst

Het gezicht is erg belangrijk voor ons. Het geeft aan wie wij zijn en het is onze grootste identiteit. Als we problemen ondervinden met onze huid kan dit voor ongemak en onzekerheid zorgen. Daarom werk ik in mijn salon met het Nederlandse merk Extenso

Extenso staat voor effectief, duidelijk, puur en overzichtelijk. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.
Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

  • Geen overbodige geur- en kleurstoffen
  • Geen overbodige parabenen
  • Geen overbodige minerale ingrediënten
  • 100% vegan
  • 100% van Nederlandse bodem

Meer informatie over Extenso lees je op de website. Heb je vragen over de producten? Of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met mij op. 


Beauty by Tessa staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor uw gezicht en voeten.

Bian-Visagie

Een mooie naturel-look creëren

Make-up is er om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, maar ook om je de vrijheid te geven om je stralende, unieke persoonlijkheid te laten zien. Wil je graag stralen op een feestje of op jouw bruiloft? Of heb je een bedrijfspresentatie of neem je je eigen bedrijfsfilm op?
Laat je dan opmaken door een professional! Ik werk hiervoor samen met Angela van Bian-Visagie. Angela werkt met het make up merk Pupa. Pupa Milano is een make-up merk uit Italië, dat bekend staat om zijn opvallend rode design.

Meer informatie over Bian-Visagie lees je op www.bian-visagie.nl.